Teollisuusmaalit

Hempel on kuulunut edustukseemme Oulussa jo vuosien ajan ja täsmätoimitamme eri suuruisia määriä maaleja asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti ympäri Pohjois-Suomea, Pohjanmaata ja Lappia. Hempel on maailman johtavia korroosionsuojapinnotteita tarjoava yritys ja Hempelin tuotteet ovat suunniteltu vastaamaan todella korkeita ammatillisia vaatimuksia eri metallien pinnoitusratkaisuihin. Hempelin maaleilla pinnoitetaan eri kohteita tänä päivänä mm. erikokoisissa konepajoissa, rakennus-, telakka- ja kemianteollisuudessa. Lisäksi useat eri alan asiakkaamme suojaavat työkoneita ja muuta kalustoa Hempelin maaleilla.

Pystymme Oulussa paikallisesti sävyttämään (esim. RAL/NCS-sävyt) ja tarvittaessa mittaamaan ja viimeistelemään sävyt vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Lisäksi tarjoamme erikoistuneen teknisen palvelun oikeiden tuotteiden ja tuotekombinaatioiden valintaan.

Puu- ja puusepänteollisuuden maalit ja tuotteet

Puu- ja puusepänteollisuuden tuoteratkaisut ovat kuuluneet vahvuusalueisiimme jo pitkään, olemme Akzo Nobelin auktorisoima itsenäinen yhteistyökumppani TINTEX-partner Pohjois-Suomessa.

Puuteollisuusmaaleihimme kuuluu kattava varasto yleisimpiä vesi- ja liuotinpohjaisia maali- ja lakkatuotteita, sekä petsejä että kuullotteita, joita sävytämme yleisimpien teollisuussävyjen (RAL/NCS) ja -karttojen mukaan. Lisäksi pystymme tekemään tarvittaessa mittaamalla ja sävyttämällä itse haluttu sävy. Erittäin iso vahvuusalueemme on myös valmius tehdä itse petsit ja kuullotteet alusta loppuun halutun mallin mukaiseksi – puulajien erikoisvaatimukset huomioon ottaen.

Yhteensä yli kahden vuosikymmenen tekninen kokemus takaa asiakkaillemme ammattitaitoisen teknisen palvelun.